Dansstage Improvisatie in koppeldansen van Frisse Folk in Deurne

zondag 25/03/2018
13:00

Dansstage Improvisatie in koppeldansen met Koen Dhondt & Céline de Bo

Locatie:
La Luna, August van de Wielelei 65, 2100 Deurne

Doelpubliek:
Halfgevorderden, Gevorderden

Koen improviseert heel vaak bij het dansen, en wil het enorme plezier van het improviseren graag delen. Hij heeft daarom Céline De Bo uitgenodigd om samen met hem deze nieuwe dansstage te geven. Céline is een ervaren coach improvisatietechnieken en daarnaast ook nog (tango)danseres.

Programma:
In deze stage gaan ze je stimuleren om speels te improviseren en je ook tools aanreiken om dat vlotter te laten verlopen.

Céline stelt je speelse, non-verbale improvisatieoefeningen voor, die de speelse spontaneïteit en het plezier van de creativiteit stimuleren.

Wie is Céline de Bo?
Céline De Bo is coach improvisatietechnieken, (tango)danseres, toneelschrijfster en -regisseur.

Ze geeft al 10 jaar improvisatieworkshops voor alle niveaus en alle leeftijden. Ze maakt deel uit van de professionele improvisatieliga Wallonië-Brussel als toneelspeelster. Céline danst al meer dan 6 jaar tango. Ze houdt van het lichaamswerk, dat ze ook terugvindt in haar beroepsmilieu: de toneelwereld.

Meer info:
https://frissefolk.be/nl/civicrm/event/info%3Fid%3D287%26reset%3D1


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.