David Munnelly in O’Fiachs in Lier

woensdag 12/10/2011
20:00

David Munnelly (geboren in de County Mayo, Ierland) is een Ierse accordeonist die de diatonische accordeon bespeelt.

Hij begon al op zevenjarige leeftijd te spelen. Hij wordt de Bullet from Belmullet genoemd. De laatste vier jaar heeft hij getoerd met bekende Ierse muzikanten zoals The Chieftains, Niamh Parsons, Sharon Shannon, De Dannan, Richie Buckley, Gerry O’Connor, Christy O’Leary, Martin Murray, Gary Brian en Arty McGlynn. In 2001 kwam zijn eerste album Swing op de markt. Daarna maakte hij een toer door Duitsland, Nederland, Denemarken, Engeland en Japan en speelde op concerten en festivals in Ierland. Zijn broer Kieran speelt bij hem op de fluit en bodhrán. Ondertussen veroverde hij met zijn band ook de States…

Vanavond brengt hij vrienden mee; en niet van de minsten om er 2 avonden van puur Iers amusement van te maken…Hij wordt geacht de snelst spelende accordeonist van Ierland te zijn..

Munelly is er klaar voor…hopelijk Lier en Mechelen ook..!

Guinness as usual & free entrance…be there or be sorry…

O’Fiach’s Lier okt.12th/ O’Fiach’s Mechelen okt.13th

Eikelstraat 28-30, 2500 LIER


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.