De Frivole Framboos in Ekeren

maandag 25/10/2010
20:00

De Frivole Framboos TERRA RARE van maandag 25 oktober 2010 – 20 uur tot dinsdag 26 oktober 2010 – 20 uur

Na de succesvolle jaren in Frankrijk, bekroond met een residentie van zes maanden in Les Bouffes Parisiens te Parijs, is De Frivole Framboos terug in Vlaanderen met een splinternieuwe voorstelling: Terra Rare.

De flamboyante Peter Hens, grootmeester-conférencier-musico-humoroloog, en Bart Van Caenegem, de rustige toetsentovenaar, komen andermaal op de proppen met verbazingwekkende muzikale onthullingen: werd Mickaël Jackson geschoren door De Barbier van Sevilla ? Componeerde St-Preux zijn ‘Concerto pour une voix’ voor de stem van Joe Dassin? Bleef Beethoven doof voor de muziek van Stevie Wonder omdat deze geen oog had voor zijn sonate? Pathetisch!

Terwijl hij zijn cello nog steeds laat zingen en zijn stem nog altijd betovert, bouwt Peter Hens tot ieders muzikale vreugde een barococo-monument uit de meest diverse hits van onze gemeenschappelijke muziekgeschiedenis.

i.s.m. de Ekerse Theater Zaal

http://www.mallemolen.be 

vvk/kassa/red (één prijs): 18 euro

locatie Ekerse Theaterzaal, Oorderseweg 88, 2180 Ekeren


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.