Brasserie Croque Notes in de Rataplan in Borgerhout

vrijdag 19/01/2018
20:00

BRASSERIE CROQUE NOTES: SA MAUVAISE REPUTATION BRASSERIE CROQUE NOTES

• VR 19/1 • 20.00 U • €12/10 Tickets

Ons jaarlijks rendez-vous met Georges Brassens, zijn repertoire blijft onuitputtelijk. Dit jaar presenteren we een selectie uit de ‘verboden’ nummers – verboden om politieke, religieuze of erotische redenen. Ballades die voor sommige oren te anarchistisch of te godslasterend klonken, voor andere te pornografisch. Verboden op de radio, verboden in het parochiehuis, verboden onder dictaturen.

Brasserie Croque-Notes verlegt vanavond z’n eigen grenzen met een aantal chansons die ze voor het eerst (durven) zingen. Sommigen werden ware klassiekers, andere bleven gekoesterd door fijnproevers. En altijd is er die licht ironische ondertoon. Een heet bad op zaterdagavond.

Brasserie Croque-Notes, dat zijn vanavond: Jo Vermeulen (zang en gitaar), Veerle Verhulst (viool), Kris Van Daele (contrabas), Jan Moonen (gitaar), Tom Meeuws (percussie).

Meer info

Rataplan vzw
Wijnegemstraat 27, 2140 Borgerhout

Meer info: http://www.rataplanvzw.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.