De Kleine Omloop (Nekka-finalisten) ‘t Ey in Belsele

zaterdag 14/10/2017
20:00

De Kleine Omloop // concerten
zaterdag 14 oktober – 20u

De finale van deze 10de editie van de Nekka-Wedstrijd wordt gehouden op zondagmiddag 27 augustus tijdens de Cultuurmarkt in Antwerpen. Plaats van het gebeuren: KBC-auditorium, ‘Boerentoren’, Eiermarkt. De eerste groep speelt om 15.00u, de laatste om 17.00u. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

“De Kleine omloop” is het natraject van deze Nekka-Wedstrijd en doet ook onze muziekclub aan.
Tijdens deze avond stellen de drie finalisten (uit 9 geselecteerden van de 130 inschrijvingen) zichzelf voor.
Overdag krijgen zij een coaching aangeboden door professionelen uit het muziekveld.

En ‘s avonds kunnen ze het geleerde in de praktijk brengen voor een enthousiast publiek, onze bezoekers!

Hier zijn de finalisten:

In een Discotheek
Het gaat hard voor In een Discotheek, de vijfkoppige indie-elektroband rond songwriter Maya Mertens. Haar rauwe Nederlandstalige teksten schommelen voortdurend tussen weemoed en een energieke ode aan de imperfectie. Hoe melancholischer en onzekerder de tekst, hoe bruter de deunen.

Neander
Neander is onderweg, gaat op reis en stopt soms de tijd. Zingen over gewone dingen die dan toch soms bijzonder blijken. Neander is bestemd voor mensen die houden van het leven en de liefde. Toch gaan Marino Dendooven en Nikolaas Debusschere verdriet en pijn niet uit de weg. Kwetsbaar, eerlijk en in het Nederlands. Anders dus.

The Grassroots Movement
De wortels van The Grassroots Movement ontsproten in 2014. Enkele goede vrienden met een gemeenschappelijke liefde voor Hip Hop bundelden de krachten en gingen op zoek naar muzikanten die net als hen inspiratie halen bij alles wat soulful, funky of gewoon lekker klinkt.
​​
Een samenwerking met Nekka vzw.

Inkom leden gratis / niet-leden € 0,5 (=daglidkaart)
Reserveren niet nodig.

Deuren open om 19u00

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1606340424nyks@1606340424yet1606340424
http://www.tey.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.