De woonwagen van Lady Angelina in Antwerpen

donderdag 26/09/2013
14:00

Lady Angelina serveert het publiek een eigenzinnige mix van chanson, kleinkunst, flamenco en sprookjes. In een decor van romantische woonwagenkitsch brengt ze haar eigen mini-revue. Met veel ambiance hoor je magische verhalen over circussen en zwaardenslikkers.
Lady Angelina is het pseudoniem van Vlaamse muzikante Trijn Janssens. Haar repertoire is een eigenzinnige mix van chanson, kleinkunst, flamenco en sprookje. Ze omschrijft zichzelf als stadsboerin en woonde geruime tijd in een antieke circuswoonwagen. In een decor van romantische woonwagenkitsch komt haar kleurrijk universum tot leven. Liedjes over liefde en de wereld worden doorspekt met verhalen over zwaardenslikkers, circussen en haar lotgevallen als stadsboerin, terwijl zij zichzelf begeleidt op accordeon, gitaar, lepels en zingende zaag.

Naast haar eigenzinnige soloproject was ze te zien in voorstellingen van onder andere Guido Belcanto, Roland Van Campenhout, Antje De Boeck en Marc de Bel. Haar nieuwe CD Amor y Coraçon kreeg ruime mediabelangstelling met interviews op Klara, Radio 1 en 2 en de Laatste Show.

Meer info: dna

locatie
Cultuurcentrum Luchtbal – tuinzaal (ingang Perustraat)
Columbiastraat 110, 2030 Antwerpen 3

Prijs
€ 10 (VVK: € 8.00, Reductie 2030:: € 7.00)


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.