Feathers & More (14u) en Quantum Café (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 3/02/2018
14:00

za 3/2/18 14.00-16.00: Feathers & More: Country, Hillibilly Meer info

Twee stemmen, gitaar en banjo vertellen over de liefde in al zijn gelukte en mislukte vormen.

Ingrid Veerman & Oswald Martens vormen samen Feathers & More.
“ZIJ” country lady with punkrocker’s roots (aka inneke23 van de Bossen & the Lipstick Painters)

“HIJ” hillbillyboy from the lowlands (aka “wild Ozzy Gypsy” van the Flatland Billies)

Na een lange slingerende zoektocht hebben deze 2 elkaar gevonden… daarover hoort u meer in de eigen songs van Ingrid (met hier en daar een pittig détail)

Verder passeren er een heleboel gezamenlijke helden in de covers die ze brengen (van Wannes Van De Velde tot Hank Williams)

za 3/2/18 20.00-22.00: Quantum Café: Light your Fire

Quantum Café begon in 2012 als muzikale grap van een Peruviaan, een Chileen en zes Belgen die op café gingen. Toegegeven, het klinkt als het begin van een slechte mop maar het was het begin van de groep. Quantum Café is een cocktail waar Molotov fier op zou zijn. Deze dames en heren serveren hun aanstekelijke latin grooves met cojones. Meestal zijn ze melodieus, soms ook mysterieus. De zuiderse melodieën doen de temperatuur stijgen. De boel verhit. Komaan, beweeg met dat lijf.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.