Demi-Sec (14u) en Les musiciaux (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 24/09/2016

za 24/9/16: 14:00- 16:00: Jo Wittouck: Sing a song
za 24/9/16: 20.00-22.00: Wannes Cornelis ensemble Jazz

Willem Heylen op guitar, Ruben De Maesschalck speelt bas en Wannes Cornelis op drums. Alec Lagrange: sopraan sax. Warre Van de Putte: tenor sax. Deze vijf getalenteerde muzikanten brengen de jazz muziek op een manier zoals u het graag hoort. Niet saai met ellenlange solo’s maar wel pittig en uitdagend.
Willem Heylen op guitar, Ruben De Maesschalck speelt bas en Wannes Cornelis op drums. Alec Lagrange: sopraan sax. Warre Van de Putte: tenor sax. Deze vijf getalenteerde muzikanten brengen de jazz muziek op een manier zoals u het graag hoort. Niet saai met ellenlange solo’s maar wel pittig en uitdagend. Ze verbazen het publiek steeds opnieuw door hun beheersing en overgave aan de muziek. Nummers vloeien uit hun handen alsof het niets is. De stevige ritmesectie geeft de andere muzikanten alle gelegenheid om te doen waarin ze zo sterk zijn “improvisatie”. Telkens vinden ze het een eer om in café Rood-Wit te mogen spelen en steken daarom graag een tandje bij om het publiek te verwennen.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.