Demi sec (14u) en Mist en rode oortjes: valentijnsprogramma (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

8 januari 2019

za 16/2/19: 14:00- 16:00: Demi sec: Weer iets anders
za 16/2/19: 20.00-22.00: Mist en rode oortjes: valentijnsprogramma

Op 16 februari 2019 blijven we nog even in de Valentijnsfeer:
Maarten Van Rompaey vertelt verhalen over geile goesting, en op zijn vraag maakte Katty De Weerdt daarbij “Natte Liekes”. Die Natte Liekes klinken uiteraard veel beter als Alexander Dobrovolskiy daar de snaren van zijn akoestische gitaar bij beroert, en als Leo Lesire meedoet met zijn Groot Instrument.
Tijdens deze voorstelling komt u te weten wie er nu eigenlijk het meeste goesting heeft, en hoe het zit tussen brein en kroonjuwelen.
Van voorspel, over verschillende hoogtepunten heen, tot de ultieme eindconclusie “Mooi is de liefde”, dat u bij wijze van ontlading mag meezingen/roepen/brullen, zult u met rode oortjes zitten luisteren.
Maarten Van Rompaey: verteller, docent muzische vorming in Kleine Stan, leerkracht woord aan de academies Mortsel-Kontich en Lier, spreekcoach; steeds bereid om zotte projecten aan te vatten. Kleine podia, grote oren … Maarten vertelt gewoon graag; daarmee is eigenlijk alles gezegd. http://www.wittegroeten.be
Katty De Weerdt studeerde klassieke zang aan het Lemmensinstituut te Leuven, maar ontdekte gaandeweg dat zelf teksten en muziekjes maken, waarmee je dan volledig je zin kan doen, eigenlijk veel plezanter is. Met Plan Catnip brengt ze haar Engelstalige repertoire ten gehore, maar op vraag schrijft ze ook in het Nederlands. Een Maancantate voor vierstemmig koor, een liedje opgedragen aan iemands huwelijk, verjaardag, jubileum, of ‘Stoute Liedjes’ als sfeerschepping rond de verhalen van Maarten.
Alexander Dobrovolskiy: zoekt zijn weg als rockgitarist, speelt in een metalband, maar neemt af en toe een onverwachte afslag om Katty te begeleiden.
Leo Lesire: Zwierf enkele jaren in de muziekschool rond en flirtte met verschillende instrumenten. Werd uiteindelijk verliefd op een basgitaar en leeft er nog altijd gelukkig mee samen. Gaat/doet soms vreemd met een contrabas. Is ook bassist bij Blue Rock Boogieband en Pé & de Medeklinkers.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be