Derroll Adams – expo + documentaire in De Roma

donderdag 29/03/2012
11:00tot23:00
Derroll Adams – expo + documentaire

Derroll Adams (1925-2000) is niet alleen een begrip in de wereld van folk en blues. Hij was ook een begenadigd schilder en tekenaar. Deze week kan je kennismaken met een selectie van zijn prachtige aquarellen. Op http://www.derrolladams.org/en/watercolours.html kan je alvast een voorsmaakje krijgen.

Op dinsdag en woensdag is de expo enkel toegankelijk voor mensen die een filmticket kochten, maar op donderdag is de tentoonstelling nog gratis te bezichtigen van 11 tot 18u. En als je naar het hommageconcert op donderdagavond komt, kan je vanzelfsprekend ook Derroll’s schilderwerken bewonderen.

Tijdens de tentoonstelling vertonen we ook doorlopend de documentaire ‘I was born in Portland Town’ (‘Derroll Adams, l’homme au banjo’) van Patrick Ferryn (2005).

http://www.derrolladams.org

Meer info en enkele videofragmenten vind je hier.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.