Dez Mona in het OLT in Deurne (gratis)

vrijdag 26/07/2019
20:00

DEZ MONA

De band rond zanger Gregory Frateur is weer helemaal terug met hun nieuwste langspeler Book of Many. Book of Many wordt gekenmerkt door weidse ballades, bezwerende trips en verstilde vertellingen.
Opgenomen in de Franse Ardèche tussen het gezang van de krekels, ontspringt Book of Many als een rivier die uit haar oevers treedt, beddingen verlegt, in stroomversnelling gaat, als een waterval het diepe induikt om in stilte verder te dwalen. Meanderend, op zoek naar de zee waar de horizon verlangt naar de zon. Book of Many herbergt songs over onvoorwaardelijke liefde, schuld, oorlog, verlies en hoop. Hoe donker Dez Mona zich ook kan kleden, hoop blijft centraal staan in hun rijke repertoire.

Frateur laat zich voor deze Book of Many-tournee omringen door accordeonist Roel Van Camp, gitarist Sjoerd Bruil en pianist/gitarist Tom Pintens. Tijdens de festivalzomer van 2019 wordt het kwartet bovendien aangevuld met een vierkoppig mannenkoor, eigenhandig door Frateur geselecteerd.

Sun Gods

  1. De broers Brent Buckler en Sander Cliquet dopen samen met Vincent Lembregts (zie: Chackie Jam, Glints) en Marijn Geerts hun band Barefoot And The Shoes om tot Sun Gods.
    In de getalenteerde producer Roel De Bruyne vinden ze de ideale partner om een compleet
    nieuwe sound te creëren.

Met hun rijke, gelaagde synth- en gitaarpartijen en prominente drums creëren Sun Gods
een eigen, uniek geluid: weidse, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National,
met echo’s van de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.

De reeks gratis vrijdagconcerten kwam tot stand met de steun van en in samenwerking met District Deurne, Arenberg en Provincie Antwerpen

26 JULI 2019
DEUREN: 19:00
TICKET INFO
GRATIS

Kom op tijd, want vol is vol!

Openluchttheater Rivierenhof Deurne

Meer info


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.