Didier Laloy & Kathy Adam en Barbara Furtuna in Beveren

vrijdag 10/02/2017
20:00

Proef de onwaarschijnlijke chemie tussen het virtuoze Belgisch duo Didier Laloy (diatonische accordeon) & Kathy Adam (cello) en Barbara Furtuna.

Dit uitmuntend Corsicaans vocaal ensemble (denk aan I Muvrini) toert al vijftien jaar de wereld rond met een repertoire dat stamt uit een eeuwenoude traditie en werkte eerder ook samen met Plácido Domingo.

“Van begin tot eind heeft het publiek ademloos zitten kijken en luisteren. Het expressieve spel van cello en trekzak staat bol van verhalen en emoties. De prachtig gekleurde en dynamische melodielijnen zijn cinematografisch van aard maar evenzo groovend met pan-Europese invloeden. Haal deze artiesten naar Nederland!” (VPRO Vrije Geluiden)
Met respect voor elkanders stijl zoeken ze naar wat hen bindt. Dat resulteert in een adembenemend en subtiel repertoire waarin beide werelden verweven worden.

Wanneer
vr 10 februari – 20u00

Waar
CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Met
Didier Laloy, Kathy Adam, Jean-Pierre Marchetti, André Dominici, Jean-Philippe Guissani, Maxime Merlandi

Links
http://www.barbara-furtuna.fr
http://www.didierlaloy.be

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/barbara-furtuna-fr-didier-laloy-kathy-adam


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.