Diftong in Het Stadsmagazijn in Antwerpen (gratis, om 12u)

vrijdag 24/03/2017
12:00

Diftong
Foyerconcert Croque Musique

Hans schrijft liedjes waarin hij folk, rock en Engelstalige poëzie vermengt. Neem gelijke delen Neil Young en The Gourds, voeg er vervolgens wat Jim Croce, 16 Horsepower en een snufje Bob Dylan aan toe en je komt in de buurt van het geluid van Diftong.

Je brood verdienen als singer-songwriter heeft nogal wat voeten in de aarde. Nadat je verschillende programmeurs hebt moeten aanspreken, de muziekpers hebt moeten vragen voor een recensie, een biljoen mails hebt zitten versturen zonder antwoord krabbel je wat woorden in je notitieboekje en begin je te neuriën. Je neuriet een melodie in een opnameapparaatje of je speelt een liedje precies goed, het voelt als vliegen. Je komt op een podium en ziet mensen die speciaal gekomen zijn om naar jouw te luisteren. Af en toe komt er iemand na het optreden zeggen dat ze een liedje goed vonden. Dat is een voorrecht en het houdt Hans gaande.

diftong.nl/
Diftong – Red Rose and White Night

vr 24 mrt 2017 – 12.00 uur

locatie
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen

EXTRA
Deuren: 11.45 u
Aanvang: 12.10 u


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.