Dirk De Wachter en Eva De Roovere Te Gek!? in Antwerpen

donderdag 14/01/2016
20:15

do 14 januari 2016, 20:15 uur

Het project Te Gek!?, een initiatief van Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest, tracht al jaren psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar te maken.

Dirk De Wachter is psychiater-psychotherapeut en diensthoofd systeem- en gezinstherapie aan het Universitair Psychiatrisch Centrum van de KU Leuven, campus Kortenberg. Hij is opleider en supervisor in de gezinstherapie in verschillende centra in binnen- en buitenland.

Eva De Roovere is singer-songwriter en heeft al menig hart beroerd door haar uniek stemgeluid en aangrijpende teksten.

Voeg deze drie samen en je krijgt een interessante voorstelling over… de liefde.
Geen enkel thema is zo vaak beschreven in literatuur, muziek en kunst als de liefde. Toch blijft de mens op zoek naar zijn ware aard. We denken haar te kunnen definiëren en vatten maar merken steeds weer dat we tekortschieten. Liefde is ondoorgrondelijk maar levensnoodzakelijk. Dirk De Wachter, auteur van ‘Borderline Times’ (2012), beschrijft hoe de liefde in haar voortbestaan bedreigd wordt door het hedendaagse consumentisme en de kwalijke illusie dat alles maakbaar is.
€ 15
€ 12 (- 26 jaar of korting A-kaart in ruil voor 10 punten )
Cultuurshock! (Cultuurcheques scholieren District Antwerpen geldig)

koop tickets: Arenberg: 03 202 46 46
Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.