Dollymentary: The Tennessee Waltz (akoestisch) in Berchem (om 14u30)

dinsdag 19/03/2019
14:30

Barbara Dex, Gunther Verspecht & Jo Mmahieu
Dollymentary: The Tennessee Waltz (akoestisch)

Op verzoek van vele countryfans kruipen Barbara Dex en Gunther Verspecht opnieuw in de huid van Dolly Parton en Kenny Rogers. Ze hernemen de succesvolle voorstelling Dollymentary (2013).
Een akoestische setting ditmaal zodat u de songs in hun meest pure vorm kunt horen.

Zangdiva Barbara Dex bewees de voorbije jaren dat ze in vele genres thuis is, in country komen haar vocale kwaliteiten wellicht het best tot hun recht. Gunther Verspecht is bij het grote publiek vooral bekend als frontman van Stash (van de hit ‘Sadness’).

In 1980 scoort Kenny Rogers een nummer 1-hit met Lady, in 1981 doet Dolly Parton dat met 9 to 5. Twee jaar later is het bingo voor hun duet Island in the Stream. Tot op vandaag zijn beide countrysterren goed voor een slordige 200 hitnoteringen en een kwart miljard verkochte LP’s/CD’s. Origineel een R&B-song geschreven door de gebroeders Gibb voor Marvin Gaye, is Island in the Stream een legendarische versmelting van country en pop en een dito hit voor beide iconen.

Met bijzonder veel goesting grasduinen Barbara en Gunther opnieuw in de vele hits en strafste songs van countrylegendes Dolly Parton en Kenny Rogers en brengen ze u een intieme, warme en innemende akoestische voorstelling.

Credits
Met: Barbara Dex (zang), Gunther ‘Stash’ Verspecht (zang, gitaar), Jo Mahieu (gitaren) | Foto: Johannes Vande Voorde

De matinees zijn een organisatie van het district Berchem, de Berchemse seniorenraad en cultuurcentrum Berchem

http://www.barbaradex.be

di 19 mrt 2019 – 14.30 uur

Standaardtarief: 8 euro
Kansentarief: 2 euro

locatie
ccBe
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
Extra
1 koffie of thee inbegrepen.
Ook niet-senioren zijn van harte welkom

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.