Dr. Eugène in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 5/05/2016
20:15

Dr. Eugène doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar ze waren eerder al te zien op Gooikoorts, stonden in de Arenbergschouwburg, ’t Smiske, ‘t Ey, Dranoutercentrum en ga zo maar door. Speciaal voor u organiseren ze een privéconsultatie in LO Pétillante.
Dr. Eugène – sfeermakelaar in bijberoep – is een alternatieve remedie voor al uw problemen. Vier muzikanten spelen hecht samen en gaan op zoek naar de sfeer achter elke melodie. Hun verschillende achtergronden zorgen voor een breed klankenpalet. De aandacht voor detail en dynamiek maakt van elk optreden een intense belevenis. Kom zeker langs: u wordt tijdens deze cd-voorstelling omringd met goede zorgen en prachtige muziek!

Dr. Eugène bestaat uit: Hans Jochems (onlangs te gast met AMUZET): zang, gitaar en diatonisch accordeon • Lotte De Blieck contrabas • Joachim Gys: spreekbuis van dienst, chromatisch accordeon • Koen Vanmeerbeek: Viola d’ Amore, Nyckelharpa)

20:15 (deuren: 19:45)OPGELET: U trekt voor deze consultatie niets terug van de ziekenkas, maar u voelt zich zoveel beter dat het u geen fluit meer kan schelen! Zij spelen dit SoLO-concert voor uw vrije bijdrage. Gratis staaltjes: [Cuberdon], [De zeisprong], [Lutrose]


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.