Du Bartas (FR) in Beveren

donderdag 27/11/2014

Praktisch
wanneer donderdag 27 november 2014
uur 20 uur
prijs € 13 / € 12 / € 10
waar CC Ter Vesten, Beveren
meer info http://tervesten.beveren.be/activiteitendetail.aspx?id=9880

Du Bartas neemt ons mee doorheen het gebied van de Middellandse Zee en brengt bijzondere combinaties van zang, krachtige percussie en subtiele klanken. Naast Lo Còr de La Plana is het ongetwijfeld één van de betere groepen uit Zuid-Frankrijk. De vijfkoppige bezetting put inspiratie uit de Languedoc en het gebied rond de Middellandse Zee maar ook uit invloeden uit Brazilië en Kaapverdië. Terwijl de melodieën en ritmes uitnodigen om te feesten, leggen de teksten de verborgen geschiedenissen en littekens van de Languedoc bloot: de Eerste Wereldoorlog, sociale strijd en immigratie. Hun muziek vormt de ultieme mix van liederen die zowel gevoelig als energiek klinken.
i.s.m. Toernee Mondial en Oxfam Wereldwinkel Beveren
Met: Jocelyn Papon, Laurent Cavalié, Abdelatef Bouzbiba, Clément Chauvet, Titouan Billon

Bij elk wereldmuziekconcert kan u in het Cultuurcafé genieten van een aan het concert aangepast menu (hapje + hoofdgerecht aan € 15 pp). Reserveren via de ticketbalie van Ter Vesten is noodzakelijk en kan tot 5 dagen voor concertdatum. De avond zelf dient u om 18:30u aanwezig te zijn. Ontdek eens iets nieuws en maak er zo een complete avond van!
Voorgerecht: bruschetta met olijventapenade / Hoofdgerecht: Kalkoentournedo met pommes puree, olijfolie en ratatouille


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.