Dubbelconcert BANERAN / DAITHI RUA feat. Katja Vander Poorten in Beveren

woensdag 20/03/2019
20:00

Bezieling en passie brachten Guido Kersschot, Fabian Franssens en Joke Ivens samen om BANERAN gestalte te geven.
Baneran brengt sfeervolle muziek, nummers die je niet op het platgetreden hitparadepad vindt. Herkenbaar en toch een beetje anders, dat is hun handelsmerk. Hun inspiratie halen zij o.a. uit Ierland, maar eveneens uit alle songs waarin een goed en waarachtig verhaal verstopt zit.
“TRUE STORIES-TRUE MUSIC”

Singer-songwriter DAITHI RUA mag dan al een eeuwigheid in Gent wonen, in hart en nieren blijft hij een echte Ier die schitterende muziek brengt in de traditie van andere beroemde Ierse barden zoals Luka Bloom en Christy Moore. Tijdens zijn beginperiode speelde Daithi Rua vaak mee met gevestigde Ierse artiesten en in België heeft hij in de loop der jaren het podium gedeeld met muzikale kleppers als Kadril, Shantalla, Urban Trad en Eva De Roovere. Daithi schrijft nummers die recht uit het hart komen, soms met een licht politieke lading en altijd over wat hem op dat moment raakt. Hij wordt vergezeld door Katja Vander Poorten die op haar viool een charmante touch toevoegt aan de liedjes. Samen staan ze garant voor een prachtige set vol mooie liedjes en fijne verhalen!
“To be a bogman is a blessing. To write songs is a gift. Daithi Rua is both blessed and gifted”. (Luka Bloom)

Meer info: https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/dubbelconcert-baneran-daithi-rua-feat-katja-vander/7424f050-b438-48bf-8126-79a537ad5376

Waar
CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info:
https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/dubbelconcert-baneran-daithi-rua-feat-katja-vander/7424f050-b438-48bf-8126-79a537ad5376
https://tervesten.ticketmatic.com/addevent.php?a=A7S1LbvrUIQ&e=fMhRP0Jhy6w&s=80cswBbInpo&l=nl.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.