Dubbelconcert MANdolinMAN / We Banjo 3 (IE) in Beveren

zaterdag 17/01/2015
20:00

Praktisch
wanneer zaterdag 17 januari 2015
uur 20 uur
prijs € 14 / € 13 / € 11
waar CC Ter Vesten, Beveren
http://tervesten.beveren.be/activiteitendetail.aspx?id=9886

MANdolinMAN
Geef toe, je ziet niet elke dag vier mandolines op een podium. Voor hun eerste cd Old Tunes, Dusted Down vertolkte MANdolinMAN Vlaamse traditionele melodieën op een bijzonder originele manier. Vooral live werkte die pure mandolinemuziek aanstekelijk. Voor hun nieuwe cd Bossa Nova herwerkten ze bekende standaards uit de Braziliaanse bossanova en mixten dit met eigen werk. Uniek, meeslepend en verrassend.
Met: Andries Boone, Dirk Naessens, Maarten Decombel, Peter-Jan Daems
http://www.mandolinman.be

We Banjo 3 (IRL)
Drie banjo’s en een gitaar vormen het uitgangspunt van deze wereldwijd gerenommeerde bluegrassband uit Galway, Ierland. Op deze instrumenten combineren ze Ierse muziek met Amerikaanse en bluegrassinvloeden en onthullen daarmee het rijke verleden en erfgoed van de banjo. Eén keer opgewarmd nemen deze jongens je mee in een uitzinnig spel van virtuositeit, speelgenot, tapdans en ritmische races onder elkaar. Hun laatste album Roots of the Banjo Tree ontving van The Irish Times de eretitel ‘Irish traditional album of the year’. Het internationaal muziekmagazine Songlines bekroonde het met 5 sterren. “Stunning stuff from the guys that have sown the seeds of a new and innovative era in banjo music… pure listening pleasure.” (Eileen McCabe in Irish Music Magazine)
Met: Enda Scahill, Fergal Scahill, Martin Howley, David Howley
i.s.m. Toernee Mondial
http://www.webanjo3.com

Bij elk wereldmuziekconcert kan u in het Cultuurcafé genieten van een aan het concert aangepast menu (hapje + hoofdgerecht aan € 15 pp). Reserveren via de ticketbalie van Ter Vesten is noodzakelijk en kan tot 5 dagen voor concertdatum. De avond zelf dient u om 18:30u aanwezig te zijn. Ontdek eens iets nieuws en maak er zo een complete avond van!


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.