Dueto Latino in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 27/01/2018
20:15

CONCERT • 20:15 • KASSA: 12,50€, VVK: 10€

Dueto Latino, olv José Luis Montiel Moreno – misschien doet de naam bij u nog een belletje rinkelen?
In 2016 namen ze deel aan de wedstrijd BJOOZS?! (Ben Jij Onversterkt Ook Zo Sterk?!). Ze werden winnaar hier bij ons in LO Pétillante en daarom kon je in 2016 en 2017 van hun optreden genieten tijdens het Sterkt Onversterkt-muziekfestival in Wilrijk (een jaarlijks kleinschalig, stroomloos muziekfestival voor de hele familie, waar ook wij te vinden zijn met onze Lo-Péti-Tente).

Twee buitengewone muzikanten komen samen om ons een show vol klanken uit andere landen te geven! Een muzikale reis door Latijns-Amerika, die start in Argentinië, door de Andes, de hooglanden, de vlaktes, de Caraïben gaat en uiteindelijk eindigt in Mexico! Instrumenten en stemmen waarmee je de koude winter even vergeet en die je vullen met de warmte van Latijns-Amerika!

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.