Duimen voor Doel: straatmuzikanten en zangers gezocht (op 8 augustus)

12 juni 2010

Duimen voor Doel gaat drie keer stemmen! Na 5 succesvolle edities verandert het muziekfestival ‘Duimen voor Doel’ het geweer van schouder. Geen groot podium meer, maar een resolute terugkeer naar de basis. En daarom worden alle groepen en muzikanten die zin hebben gevraagd om te komen spelen in de straten van Doel. Er wordt ook een grote zangstonde georganiseerd. 

De basis van het festival is de STEM. Daarom deze warme uitnodiging om drie keer uw stem te laten klinken:

STEM op de STRAAT: dit is geen voortijdige verkiezingsoproep, wel de omschrijving van het straatmuziekfestival dat we van Duimen voor Doel willen maken. Op 8 augustus verwachten we weer vele duizenden mensen in Doel, we willen hen vergasten op een bruisend muziekspektakel in de straten.

Daarom deze warme oproep: welk genre u ook speelt, of u nu al een half leven bezig bent of net begint, solo of in groep, u bent warm uitgenodigd om op 8 augustus een plekje te zoeken in de Doelse straten om er uw stem en instrument te laten weerklinken!

Doel zingt: we zij het allemaal wat verleerd, sàmen zingen. En nochtans is er niks zo plezant als eensgezind liedjes zingen. Op de speelplaats van gemeenschapscentrum de Doolen doen we er wat aan, en staat uw STEM centraal: samen zingen we al die liedjes waarvan u denkt ‘Och ja, hoe ging dat nu weer…”. Romantisch, pikant, opgewekt, triestig of strijdbaar, moeilijk of te dom voor woorden, ze passeren allemaal de revue. En als u ’s avonds naar huis gaat is heel die sluimerende liederenschat weer opgefrist en aangevuld.

Verhef Uw STEM! Bij al het feestgedruis vergeten we uiteraard de achterliggende idee van Duimen voor Doel niet, namelijk om een warme en creatieve oproep te doen om dit mooie polderdorp te laten bestaan. We willen het vrolijk en feestelijk signaal geven dat dit dorp een mooie toekomst heeft, als we maar willen.

 Drie maal ‘STEMMEN’ kortom, en daarvoor rekenen we massaal op u!

 Nog vragen? Suggesties? Opmerkingen? Mail even naar gro.01696308176202le1696308176od@of1696308176ni1696308176