Duo De Schepper Sanczuk in Den Hopsack in Antwerpen

maandag 2/05/2016
21:00

Gitarist Florian De Schepper (Bogus, Zigo) en violiste Anouk Sanczuk (Ghent folk violin Project), samen muzikanten van de groep Broes, kozen voor een intieme setting met hun geliefde snaarinstrumenten en doorkruisen zo het ganse folkgamma. Zweeds polska’s, Ierse reels, Braziliaans samba’s zijn maar enkele voorbeelden van invloeden die de composities van deze jonge, maar reeds ervaren muzikanten behelzen. Hun liefde voor folk staat voorop, maar de honger om te improviseren wordt zeker ook gestild.

De muzikale ervaringen die ze met Broes samen in China en Wit-Rusland maakten, zorgen voor een emotionele en energieke band die hun samenspelen zichtbaar versterkt hebben. Virtuozen op snaren, soms intiem, dan weer uitbundig, dat is wat je voorgeschoteld krijgt bij een concert van duo De Schepper – Sanczuk.

http://vi.be/duodescheppersanczuk


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.