Edra (Raphaël De Cock en Ewrwin Vanvinckenroye) in Den Beulebak

zaterdag 9/11/2019
20:15

EDRA , een nieuwe formatie – “poëtische folk” – voor (kleine) zalen en huiskamerconcerten, gezellige festivals, klas-schoolconcerten…
Jarenlang ontmoetten Raphaël De Cock (Griff, Voxtra, Osuna, Halewyn, Zefiro torna/Balsam, ..) en Edwin Vanvinckenroye (Troissoeur, Tribe, …) elkaar voornamelijk naast de podia met de intentie ooit samen te musiceren. Vorig jaar verbonden zij hun stemmen en strijkstokken voor enkele intieme huiskamerconcerten. EDRA is ontstaan in première op het Hide & Seek festival, al meteen uitverkocht!

Edwin is een ongelooflijke improvisator, hij vermengt zijn stem en zijn verschillende violen met inventieve voetpercussie.

Raphaël is gespecialiseerd in de traditionele zangtechnieken in de wereld, hij beheerst zowel het jodelen als keelzingen. Daarnaast bespeelt hij verschillende instrumenten zoals de mondharp, doedelzakken, de shruti box…

Met “poetische folk” brengen zij een improvisatorisch explorerend gebeuren. Kom erbij zitten, liggen en luisteren… en laat je verbeeldingskracht de vrije loop.

Raphaël De Cock : zang, shrutibox, fluiten, gaïta
Edwin Vanvinckenroye : viool, zang

Hoedconcert

Waar
Den Beulebak
Sint-Nicolaasplaats 10
2000 Antwerpen

Meer info
http://www.denbeulebak.be

FB-evenement


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.