Een pinksterweekend vol folklore in Wilrijk

zaterdag 14/05/2016
20:00
zondag 15/05/2016
15:00

In februari vulde Volkskunstgroep De Kegelaar uit Wilrijk nog CC De Kern voor een avondvullende voorstelling. Daarmee werd het feestjaar voor het 50-jarig bestaan van de groep afgerond.

Nu zijn de leden alweer aan het aftellen naar het pinksterweekend van 14 en 15 mei. Dan organiseert de groep immers zijn jaarlijkse folklorefestival Wivo. Hiervoor verwelkomen ze als buitenlandse gastgroepen Folklorno Društvo Groblje uit Slovenië en de Duitste schuhplattlergroep Trachtenverein Filstaler.
Het belooft weer een goed gevuld, wervelend folkloreweekend te worden.

Op zaterdagavond is iedereen welkom die graag zelf zijn of haar beste beentje voorzet. Men kan zich volledig laten gaan op de dansvloer tijdens het Sinksenbal.
Na de pinksterviering in de Rozenkranskerk, vindt op zondagvoormiddag een aperitiefconcert plaats, verzorgd door de Koninklijke Harmonie Sint-Bavo. In de namiddag bieden zowel de verschillende afdelingen van De Kegelaar als alle gastgroepen het publiek een prachtig dansspektakel aan.

programmadetails:
– zaterdag 20.00 u: Sinksenbal (Rozenkranszaal, Heistraat 390; inkom gratis)
– zondag 15.00 u: festivalvoorstelling (Dionteater, Sint-Camillusstraat 29; vvk € 8 – kassa € 10)

Voor meer info en tickets kan u terecht op 03/828.51.51 of http://www.dekegelaar.org .
Reserveren voor zondag is wenselijk, gezien het beperkt aantal plaatsen!


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.