Een pinksterweekend vol folklore in Wilrijk

zaterdag 3/06/2017
20:00
zondag 4/06/2017

Bij Volkskunstgroep De Kegelaar uit Wilrijk wordt er al volop afgeteld naar het pinksterweekend van 3 en 4 juni. Dan organiseert de groep immers zijn jaarlijkse folklorefestival Wivo.

Hiervoor verwelkomen ze als buitenlandse gastgroepen Regös uit Hongarije en de MacLennan Scottish Group. Op zondag zal ook de Brussels-Letse dansgroep van de partij zijn. Het belooft weer een goed gevuld, wervelend folkloreweekend te worden.

Op zaterdagavond is iedereen welkom die graag zelf zijn of haar beste beentje voorzet. Men kan zich volledig laten gaan op de dansvloer tijdens het Sinksenbal.
Na de pinksterviering in de kerk van Sint-Jan Vianney, vindt op zondagvoormiddag een aperitiefconcert plaats, verzorgd door de Koninklijke Harmonie Sint-Bavo. In de namiddag bieden zowel de verschillende afdelingen van De Kegelaar als alle gastgroepen het publiek een prachtig dansspektakel aan.

programmadetails:
– zaterdag 20.00 u: Sinksenbal (Rozenkranszaal, Heistraat 390; inkom gratis)
– zondag 15.00 u: festivalvoorstelling (Dionteater, Sint-Camillusstraat 29; vvk € 8 – kassa € 10)

Voor meer info en tickets kan u terecht op 0495/86.55.05 of http://www.dekegelaar.org .
Reserveren voor zondag is wenselijk, gezien het beperkt aantal plaatsen!


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.