EeN pOoSjE De LaNgE Takken PaUzE – Uniek Dubbelconcert in Mortsel

zaterdag 26/11/2011
20:30

Walpurgis Vzw, Deurneleitje 6
Mortsel

Wat glijmiddel en we zijn verbonden. Een dubbelconcertje van akoestisch fundamentalisten De Takken en het sfeervolle zoetgevooisde trio LaNgE pAuZe eN dE pOoSjEs.

De Poosjes klinken als een oude grammofoonplaat met een hedendaagse swoeng.

De Takken zien zichzelf als jongste spruit van een lange geschiedenis van de muziek. Hun zaak: het herwaarderen van de onversterkte muziek. Hun vraag : wanneer is een lied van iemand en wanneer voor iedereen? Hun taak : het ambachtelijk bereiden van verloren gewaande klanken.

Glijmiddel & volwaardig bandlid van beide groepen is Karsten de Vilder. Hij brengt Sfen Van Staeyen (De Takken) & zusjes Reine en Eulalie Hupin (De Poosjes) dichter bij elkaar. Voor de gelegenheid versmelten ze de stijlen en genres waar ze normaal in toeven. Resultaat is EeN pOoSjE De LaNgE Takken PaUzE

DEUREN 20u00 – AANVANG 20u30
VVK 10 € – KASSA 12 €

RESERVATIE eb.iz1606547656umaga1606547656@ofni1606547656 of storting op 979-5310747-02 met vermelding van naam en aantal personen vòòr maandag 21 november.

PARKEREN – NIET IN DEURNELEITJE!!! Indien je toch met de auto komt kan je best tijdig parkeren en te voet naar het Deurneleitje komen. BEDANKT! Parkeeropties : Deurnestraat of omliggende straten, openbaar vervoer, fietserdewiets


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.