Eléonor met Elly Aerden in Antwerpen

donderdag 11/01/2018

In 2018 komt Eléonor weer optreden voor het Nederlands Klassiek Verbond (NKV)

We hebben de schitterende locatie gekozen van het Amuz in de Kammenstraat 81 te 2000 Antwerpen, op 5 minuten wandelen van de Groenplaats. De datum is donderdag 11 januari 2018.
Deze voormalige Augustijnenkerk is omgetoverd tot een kunstvolle, muzikale tempel. Een prachtig kader!

Zangeres Elly Aerden zocht Latijnse teksten over liefde, geluk, hoogmoed en melancholie. Van de liefdespoëzie van Catullus en Sulpicia reist ze over de Middeleeuwse ‘Carmina Burana’ naar dichters van deze nog jonge eeuw. Die teksten zette ze op muziek in een melodieuze maar ingetogen mix van fado, pop, chanson en jazz.

Er zijn twee optredens voorzien die ongeveer 70 minuten duren:
· Een namiddagvoorstelling om 14 uur
· Een avondvoorstelling om 20 uur

De prijs voor een ticket bedraagt 10 euro voor de dagvoorstelling (voornamelijk voor scholen).

We vragen ook jullie speciale aandacht voor de avondvoorstelling: 15 euro vragen voor een individueel ticket.

De inhoud van de twee voorstellingen verschilt ook enigszins: om 14 uur brengt Eléonor voornamelijk het ‘Vive’-programma, afgewisseld met enkele nummers uit ‘Erros’ en dan natuurlijk ‘Quis te furor’. Om 20 uur wordt het dan helemaal “Vive”. Zo heet hun tweede cd en daar zitten ook twee Spaanse nummers tussen.

Aarzel niet en schrijf gauw in: het wordt een fantastische belevenis voor jong en oud!

Meer info:


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.