Encantadas in Mortsel

zondag 6/10/2019
19:30

Vier vrouwenstemmen, piano, viool, gitaar, fluit, contrabas en percussie. Encantadas brengt een zeer afwisselend, vrolijk en kleurrijk programma, oor- én oogstrelend. De nummers variëren van warme zuiderse klanken tot serene Scandinavische sferen, van Franse ondeugendheid tot swingende retro. Wat u voorgeschoteld krijgt is een concert vol verrassingen, ontroering en muzikale hoogtepunten.

Met drie docenten van de academie van Mortsel, vier leden van The Quest en twee van Berline herkent u vast wel iemand uit de Vlaamse muziekscène!

zang: Annick Artois, Kris De Munck, Leen De Munck en Gitta Van Lommel
gitaar en fluit: Nadia Bierinckx
viool: Linde De Groof
piano: Stefan Van Puymbroeck
contrabas: Peter Frings
percussie: Paul Janssens

http://www.encantadas.be

VVK: €12 via krisdemunckapenstaartgmailpuntcom of via de leden (Kassa: €14)
Kinderen tot 12 jaar: €6 VVK, €8 kassa

Kaleidoscoop
Molenstraat 50, 2640 Mortsel

Info en tickets


|Encantadas in Mortsel

vrijdag 1/05/2015

Vrijdag 1 mei 20u, Kaleidoskoop, Molenstraat 50, 2640 Mortsel

Encantadas! Vijf vrouwenstemmen die versmelten, beklijvend – uniek – intrigerend
De zangeressen van The Quest en Berline vinden inspiratie bij The Corrs, Madredeus, Blackmore’s Night, Ella Baila sola… . Zij worden begeleid door een stel fantastische muzikanten op piano, gitaar, viool en contrabas. De betovering wordt voelbaar. Encantadas werd de grote winnaar bij ‘Sterk Onversterkt’: winnaar van de publieksprijs én de eerste prijs van de jury!

http://www.encantadas.be
http://www.muziekmozaiek.be/index.php?onderdeel=5065&titel=Activiteiten#Antwerpen
€12


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.