Enira in Lo Pétillante in Broechem (om 14u30)

donderdag 1/11/2018
14:30

DO 01/11 ENIRA
CONCERT / CD-VOORSTELLING • 14:30 • KASSA: 12,50€ • VVK: 10€

Enira, we krijgen er nooit genoeg van. Ze brengen de perfecte mix van natuurlijke schoonheid en diepgaande intensiteit. Subtiele akoestische rock met de heerlijk doorleefde stem van Kurt Wertelaers. Doodeerlijke arrangementen met piano, strijkers en zang, hier en daar aangevuld met een streep akoestische gitaar. Maar dat wisten jullie al, want ze stonden al meermaals op ons podium, telkens voor een enthousiast publiek.

albumcoverSinds kort hebben ze een EP uit, met daarop enkele van hun mooiste nummers. Die komen ze aan u voorstellen, netjes ingekaderd, in een volledig concert.

Geniet van Wim Van Deuren op de piano, Nele Costers die de backing vocals voor haar rekening neemt en laat u meevoeren door het indringende spel van Tine Anthonis op cello en Veronica Staes op viola. Proef al even voor met “Picture This”…

We hoeven hier niet veel meer woorden aan vuil te maken: Enira is goed. Enira is krachtig. Enira gaat diep. Ze zorgen voor een vluchtig vleugje melancholie met sprankeltjes van de bitterzoete kant van het leven. Telkens weer indrukwekkend.

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.