Eriksson Delcroix in Beveren

donderdag 31/10/2019
20:00

Na drie albums doorspekt met weemoed voelen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige orkest de onbedwingbare behoefte om die melancholie even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.

Zelfverzekerd verlaten ze hun natuurlijke omgeving, hun muzikale ‘comfortzone’. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar met het andere been in de zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let’s dance!

Wanneer
do 31 oktober – 20u00

Waar
Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/eriksson-delcroix-0

Met: Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix, Tim Coenen (drums), Alain Rylant (drums), Peter Pask (bas), Elko Bijweert (gitaar), Karl Eriksson (banjo, accordeon)

Links
http://www.erikssondelcroix.com


|Eriksson Delcroix in Beveren

vrijdag 28/11/2014

Praktisch
wanneer vrijdag 28 november 2014
uur 20 uur
prijs € 16 / € 15 / € 13
waar CC Ter Vesten, Gravenplein 2 – 9120 Beveren
Meer info http://tervesten.beveren.be/activiteitendetail.aspx?id=9881

Het mooiste country-koppel uit Vlaanderen. Bjorn Eriksson (Zita Swoon, Admiral Freebee) en Nathalie Delcroix (Laïs) leren elkaar kennen, beginnen samen te zingen en worden verliefd. Of beter: worden verliefd, beginnen samen te zingen en leren elkaar kennen. In 2007 brengen ze als The Partchesz hun debuut uit. In 2012 vraagt Felix Van Groeningen aan Bjorn om de soundtrack voor zijn nieuwe film The Broken Circle Breakdown te componeren. De rest is filmmuziekgeschiedenis. “Superieure rootsmuziek die ook moeiteloos zou gedijen mocht ze in een club in Louisiana, Mississippi of Tennessee ten gehore worden gebracht. Bent u een liefhebber van Gillian Welch, T Bone Burnett of Daniel Lanois, ga dan zeker kijken.” (Dirk Steenhaut in Knack Focus)
Met: Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix, Karl Eriksson, Elko Blijweert, Peter Pask, Alain Rylant, Tim Coenen

http://www.erikssondelcroix.com


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.