Eriksson Delcroix in Merksem

vrijdag 14/10/2016
20:15

Intiem dubbelconcert

Het was een mooi jaar voor het mooiste countrykoppel van Vlaanderen, Nathalie Delcroix en Bjorn Eriksson. De release van debuutalbum ‘For Ever’ ging gepaard met vijftig shows in binnen- en buitenland. Zo speelde Eriksson Delcroix in Parijs in prestigieuze zalen als La Cigale en L’Olympia. De groep verzorgde ook voorprogramma’s van Blaudzun, Howe Gelb en Daniel Lanois en werd geselecteerd voor Eurosonic 2016.
Kortom, een onvergetelijk jaar, waarin het zaadje voor een nieuwe plaat werd gezaaid.

Dankzij de vervlochten stemmen van Nathalie en Bjorn, klinkt het nieuwe album van Eriksson Delcroix instant herkenbaar en toch weer anders. ‘Heart Out Of Its Mind’ is volgens Christophe Vekeman “eigentijdser, frivoler, offensiever én unieker dan debuut For Ever”. In ‘Een Betere Wereld’, zijn ode aan Eriksson Delcroix, heeft de Vlaamse schrijver het ook over “muziek die even dwingend is als het gehuil van de wind in een hemelse nacht”.

Warm, filmisch, energiek en swingend.
Europese Americana, het bestaat!
Sit back, relax and have a wonderful evening!

vr 14 okt 2016 – 20.15 uur

Kassa: 12 euro
VVK: 10 euro
VT-statuut: 2 euro

locatie
cultuurcentrum Merksem
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72-74
2170 Merksem

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.