Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orchestra in Lier

vrijdag 26/01/2018
20:15

ERIKSSON DELCROIX & SUNSUNSUN ORKESTRA
De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, enigszins duistere, ‘geheimzinnige’ arrangementen en de bijzondere, hoogkwalitatieve sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Vorig jaar overleed Lenn Dauphin, bassist en vriend van Bjorn Eriksson, Om dat verlies te plaatsen heeft Bjorn een volledig album gemaakt. Het werd een intense plaat. Contrabassist Tim Vandenbergh van SunSunSun Orkestra verzorgde een aantal arrangementen voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix. SunSunSun Orkestra was dan ook te gast op de voorstelling van het album in de Antwerpse Roma. Dit zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, dat is goed. Nog beter is dat de samenwerking tussen beide groepen wordt verdergezet.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels, een aantal uitgebeende songs uit het Eriksson Delcroixrepertoire. Kortom, optredens die als bloedstollend en onvergetelijk zullen worden ervaren, en waarvoor muziekliefhebbers van alle gezindten Jeroen Baert, Seraphine Stragier, Yumika Lecluyze, Karel Coninx, Tim Vandenbergh, Bjorn Eriksson en Nathalie Delcroix innig dankbaar zullen zijn.

http://www.erikssondelcroix.com

€ PRIJZEN
Basistarief : 16 euro
Vriendenprijs : 14.4 euro

LOCATIE
CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

Meer info: https://www.lierscultuurcentrum.be/programma/eriksson-delcroix-sunsunsun-orkestra/7498


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.