Eriksson Delcroix/Vitalski/Soni Quete/Nevada Fellow in Ekeren (om 13u30)

4 september 2015

Expeditie Ekeren
Schoonbroek: Eriksson Delcroix/Vitalski/Soni Quete/Nevada Fellow

Op zondag 6 september omarmt 252 cc – cultuurcentrum Ekeren de wijk Schoonbroek voor een nieuwe Expeditie Ekeren.

Het programma start met één van de meest merkwaardige podiumfenomenen van Vlaanderen, Vitalski. Overal waar de Antwerpse Nachtburgemeester opduikt, weerklinkt een waterval van schaterlach, maar ook van koude huiver.

Soni Quete brengt de Spaanse zon naar Expeditie Schoonbroek. Het trio laat je wegdromen naar een mooie Spaanse zomerdag vol passie en avontuur. Sprankelend, geestig, virtuoos gedanst en begeleid door een uitstekend flamencogitarist.

Nevada fellow, het muzikale alter ego van Ruben Focketyn, bracht begin 2015 zijn eerste ep The man inside the bowl op de markt. De muziek van Nevada Fellow baadt in melancholie. Spelen in open tuning brengt vanzelf dromen mee en de blues zal altijd lonken om de hoek.

Afsluiten doen we met Eriksson Delcroix. Bjorn Eriksson werd in 2012 gevraagd om de soundtrack te verzorgen voor de nieuwe film van Felix Van Groeningen, The Broken Circle Breakdown. Na dit bluegrassfeest vond men ten huize Eriksson Delcroix dringend tijd om terug samen te zingen. Het resultaat is het album For Ever dat door de vakpers onthaald werd met superlatieven. In het unieke kader van de kerk van Schoonbroek zorgt dit duo voor een schitterend en onvergetelijk slotconcert van Expeditie Schoonbroek

Wederom kan je nadien genieten van een heerlijk hapje.

Zo 6 sep 2015 – 13.30 uur
TICKETS
PRAKTISCH

vvk: 12 euro, kassa: 14 euro

locatie
Sint Laurentiuskerk
Schoonbroek 101
2180 Ekeren

EXTRA
In samenwerking met Kerkraad Schoonbroek

Meer info