Ernst Löw en Debora Ostrega in Lo Pétillante in Broechem

zondag 6/03/2016
20:15

ZONDAG • 06/03/2016

ERNST LOW & DEBORA OSTREGA
“IN HET HUIS”
CONCERT
20:15 (19:45)
LO Pétillante wordt voor één dag het huis van Ernst Löw en Deborah Ostrega. Er is vanalles aan de hand “In Het Huis.” In oktober hielden ze bij ons een eerste openbare repetitie met 12 songs uit hun nieuwste programma, vol verhalen en anekdotes over Familiaal Geweld. Soms intens, erg betekenisvol, maar altijd mooi gebracht. Ondanks het serieuze thema werden de aanwezige mensen meegezogen in een fantastische opvoering vol energie, hoop en zelfs humor. Er werd nog lang over nagepraat!
Deborah en Ernst zijn intussen helemaal klaar voor de nieuwe tournee en wij zijn alvast in de wolken dat ze in ons huis de aftrap geven van… ‘In het Huis’. Daarna gaan ze langs vluchthuizen, caw’s en o.c.m.w’s om de concerten tot bij de slachtoffers van partnergeweld te brengen.
Geloof ons: Sterk. Heel sterk. Niet te missen. Wees erbij, vertel het voort en breng gerust nog geïnteresseerde vrienden mee.

Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.