Ernst Löw en Deborah Ostrega in Lo Pétillante in Broechem (14u30)

zondag 22/04/2018
14:30

ERNST LÖW & DEBORAH OSTREGA

CONCERT
14:30 (14:00)
VV: 12,50€ – kassa: 15€

Nieuwe voorstelling: BELGIË – HOLLAND

Het thema van de nieuwe voorstelling: België – Holland ligt voor de hand: Het gaat over een Belgische & een Hollander… Samen twee artiesten, die graag terugkeren in LO Pétillante.

Ernst Löw en Deborah Ostrega… twee stormachtige figuren… vinden elkaar in de woelige wereld van de liefde in 2013. Hun eerste singel “Rond Middernacht” volgt snel en is veelvuldig te horen op radio 1. Een jaar later verschijnt hun live album ‘Eén op Eén’. Ze duiken overal ten lande op met sterke eigenzinnige songs komende vanuit de traditie van de singer/songwriter. Eerlijke teksten over wat er in de ziel gebeurt, wat er op straat gebeurt, wat er in de wereld gebeurt. Ruw, hees en teder, met sterke samenzang,… twee figuren worden één… mooi!!

Dit keer brengen ze een greep uit de schatkist van Belgische en Nederlandse Songwriters.
de Belgen hebben Brell, de Hollanders Shaffy, de Belgen hebben Ann Christy en de Hollanders Bram Vermeulen… België-Holland… De Belgen hebben Fritten De Hollanders Haring… en zo kunnen we nog even doorgaan…

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.