Ernst Löw in Lo Pétillante in Broechem

31 augustus 2018

DI 11/09 ERNST LÖW • ADVOCATEN LIEGEN NIET
MUZIKALE BOEKVOORSTELLING • 20:15 • vrije bijdrage

Ernst LöwErnst Löw (acteur, auteur en singer-songwriter met roots in Amsterdam, maar al een hele tijd residerend in Antwerpen) stelt zijn nieuwe roman voor.
Het hoofdpersonage in ‘Advocaten Liegen niet’ is (ex-bokser) advocaat Joris Verlackt, die niet meer tegen de laksheid van het systeem kan en zich zodanig gaat verzetten dat hij het noorden dreigt te verliezen… Deze tragikomische fictieroman is in één adem geschreven. Een adem die zijn inspiratie vond in de werkelijk waanzinnige toestanden die mensen in een vechtscheiding kunnen overkomen. Geïnspireerd door verhalen van andere mensen die in dergelijke situaties verkeren en door toestanden die Löw van zeer dichtbij vanaf de zijlijn meemaakt.

Advocaten liegen nietSamen met Deborah Ostrega komt Ernst over zijn boek vertellen, worden er enkele passages voorgelezen en zullen er eveneens Nederlandstalige kleinkunstklassiekers gebracht worden.
Kortom: de avond is het best te omschrijven als een “muzikale boekvoorstelling”.

Meer info


Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


Ernst Löw in Lo Pétillante in Broechem

5 juni 2014

Zaterdag 7 juni om 20.15 in LO Pétillante !!

Samen met Deborah Ostrega en Bram Weijters op de piano .
Vvk 10 euro kassa 12,5 – reserveren kan via
Reknr. BE12 9730 6817 7492 met vermelding =
Uw naam/Ernst Low/ aantal personen.

Ernst Löw
singer/songwriter……treedt overal ten lande op, de laatste tijd ook zeer veel in huiskamers….speelt eigen nederlandstalig materiaal, ook enkele covers.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem