Esmé Bos & Bart Voet in Wilrijk ***GEANNULEERD***

zaterdag 28/03/2020
20:16

Esmé Bos & Bart Voet
Lied

Vorig jaar is het door omstandigheden niet gelukt, maar we zijn blij dat Esmé Bos en Bart Voet nu toch terugkeren naar De Kern met hun nieuwste worp LIED.

Een poëtische liedjestrip met nieuwe zelfgeschreven Nederlandstalige songs. Liedjes over vallen, de zee, de liefde en altijd meer.

Helder, hoopvol en troostend. Waar je zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet (wiegelied, Nachtegaal, WALS, Tres Tigres Tristes, El Tattoo del Tigre en Duveltjeskermis) waarschijnlijk van kent, zijn hun vertolkingen van songs in verschillende talen en genres. Met ‘LIED’ slaan zij een nieuwe weg in.

“Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve dan haar de liedjes ook zelf te zíén zingen.” (De Standaard)

Zang: Esmé Bos
Gitaar, toetsen, loopstation en zang: Bart Voet
Contrabas: Ben Faes
Techniek (licht en geluid): Geert De Wit

za 28 mrt 2020 – 20.15 uur

kassa: 16 euro
voorverkoop: 14 euro

locatie
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.