Festiveló – muzikale fietstocht in Belsele

zondag 2/07/2017

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van FESTIVELó, en beleef met je familie en vrienden een onvergetelijke zomerdag. Starten doe je op de Lokerse Markt. Na een rit van circa 25 km – over Daknam, Sinaai en Belsele – kom je terug op de Markt voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: een manège, een boerderij, een school, een groen dorpsplein, een stiltegebied, een sfeervolle kerk of koele kapel, maar ook een museum en onze muziekclub!

Muzikaal reis je doorheen ruimte en tijd, met oude en nieuwe muziek, klassiek, folk of wereldmuziek, in het Nederlands, Engels, Frans of Arabisch. Je wordt op weg gezet door het zuiders opzwepende vrouwenorkest Velotronix, onthaald door vier virtuoze mandolinespelers en gestreeld door heldere pianoklanken. Je ontmoet groepen als Die Verdammte Spielerei, MandolinMan, Karrée Konfituur, Wör, artiesten als Frank Van Erum, Jahwar… en vele anderen.

Deze muzikale tocht is een ideaal uitstapje voor het hele gezin, met ook kindvriendelijke acts zoals een circusvoorstelling.

Waarheen en hoe je precies fietst en wat de artiesten voor jou in petto hebben, blijft geheim… tot je deelneemt!

Je kunt je eigen picknick meenemen, maar op de picknicklocatie aan de Dries in Sinaai zijn drank en snacks te verkrijgen.

Praktisch
Start: Markt Lokeren tussen 10.30 en 12 uur
Einde: Markt Lokeren, circa 18 uur (afstand: max. 25 km)

Tickets: 12 euro – 4 euro (4-12 jaar) – gratis (-3 jaar), inclusief alle optredens, programmakrant, fietsplan & verrassing

Organisatie: Cultuur en Toerisme Lokeren & Sint-Niklaas i.s.m. 800jaar Sinaai

Info & tickets:

Sint-Niklaas:
http://www.ccsint-niklaas.be
Toerisme Sint-Niklaas – Grote Markt 45 – tel. 03 778 35 00 –

Lokeren:
http://www.lokeren.be/festivelo
Info: CC Lokeren 09/340.50.56 – Infopunt Toerisme 09/340.94.74

Meer info

 


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.