Fiesta Flamenkita in het Zuiderpershuis

zondag 29/05/2016

FIESTA FLAMENKITA
Een mini Feria met wervelende dans optredens van de Flamencokids o.l.v. Nina Pérez. Special guest: Fantasia Flamenca o.l.v. Ana Ramón. We sluiten deze fantastische voorstelling af met dansanimatie en fuif met dj. Lara

Laat je kinderen de vurige wereld van Flamenco ontdekken! Rood is hun lievelingskleur, de waaier hun attribuut en “Olééé” is hun paswoord. Wekelijks komen deze meisjes en jongens vanaf 5 jaar tot 18 jaar samen om flamenco te leren dansen en dompelen ze zich volledig onder in de Andalusische cultuur. Zo komen ze in de wereld van torero’s en vurige flamencodanseressen terecht ! Onder leiding van gediplomeerde flamencolerares Nina Pérez maken ze kennis met verschillende flamenco ritmestructuren en het gebruik van attributen tijdens de les. Tijdens deze wervelende voorstelling laten zij zien wat ze dit jaar geleerd hebben.

Locatie:
Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, 2000 Antwerpen

Wanneer:
ZONDAG 29 mei 2016 VAN 15:00 TOT 17:30

Prijs:
€ 16.0

Tickets:
Bel naar 03 830 31 99

http://www.alandalus.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.