Bruno Le Tron // concert in ‘t Ey in Belsele

vrijdag 30/03/2018
21:00

Na vele jaren trouwe dienst belandt in 1980 een slecht gestemd accordeon ten huize Le Tron, in Taverny. Bruno’s moeder geeft er al vlug de brui aan, waarbij de toen zeventienjarige zoon bezweek voor de charmes van het accordeon. En het werd geen kalverliefde!

Na veel oefenen en schrijven begon zijn carrière pas echt in 1990, met het verschijnen van het eerste album: Valhermeil.

Op zijn nieuw album Initium verrijken de energetische composities van Le Tron de diepe klanken van de contrabas en de swingende improvisaties van de klarinet of de saxofoon. Voor de nieuwe dichterlijke melodieën vond hij inspiratie bij het bezoeken van enkele prachtige streken, zoals l’île de Bréhat, le mont de l’Obiou en les Cévennes.

​Hij komt dit nieuw album voorstellen met Franck Fagon op klarinet en saxofoon!

​Inkom leden € 7 / niet-leden € 10

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.