Sara Salvérius // concert & cd-première in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 13/05/2018
16:00

Misschien heb je die hemelse accordeon van Sara al eens gehoord op een cd of tijdens een concert. Ze is namelijk een begenadigd accordeoniste in de folkscene, en ver erbuiten.

Op 14-jarige leeftijd koos ze, na een poging met piano, voor chromatisch accordeon en kreeg les van Patricia George. In 2005 besloot ze verder te studeren aan het conservatorium, het eerste jaar in Antwerpen, waar ze les kreeg van Ludo Mariën en vanaf het tweede jaar in Gent, waar ze in juni 2010 afstudeerde bij Philippe Thuriot.

Ze volgde verschillende stages (o.a. bij Wouter Vandenabeele, Troissoeur, Daau, ethno Zweden,…) en was lid van het jongerenorkest Transpiradansa! en Griff, waarmee ze in binnen- en buitenland optradt. Ze speelt veel samen met Wouter Vandenabeele en Edwin Vanvinckenroye.

Nu komt ze naar buiten met haar eerste soloplaat.

Trapped In Sight is een muzikaal verhaal over afscheid nemen. Een verhaal dat begon bij de start van 2016 en eindigde op 21 januari 2017. Het gaat over haar zus, die het leven niet meer aankon, over hoe machteloos en verdrietig Sara zich voelde. Muziek was haar vluchtweg, het creëren een verwerking en het spelen een troost.

Ze is klaar om dit verhaal te delen en haar cd voor te stellen.

Trapped In Sight is een emotioneel programma, maar geen klaagmuziek. Want net zo goed waren er goede momenten, was er hoop en waren er lichte dagen.

Verwacht je aan een integer concert met uitsluitend eigen werk.

Inkom leden € 7 / niet-leden € 10

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 15u

Inkom leden € 10 / niet-leden € 13

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 20u

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.