Flamenco met Antonio Paz en José Luis Dominquez bij Rispiqué in Lier

zaterdag 14/05/2016
20:30

Zaal café ‘t Goed Voorbeeld
Koning Albertstraat 8 Lier

Inkom : 15 euro (Benefietconcert voor vzw Hondenzorg)

Antonio Paz is geboren in een flamenco gezin en kreeg als het ware de flamenco met de paplepel mee. Nadat hij jaren in Malaga woonde en daar ook als zanger werkte, is hij op dit moment één van de meest gevraagde “cantaores” in binnen- en buitenland. Zijn uitgebreide kennis van alle stijlen en zijn nuanceringsvermogen maken van hem een compleet en gegeerd flamenco artiest.

José Luis Dominguez is één van de grote flamenco gitaristen met een sterke virtuositeit, die men eveneens kan terugvinden op alle flamenco podia in België en in het buitenland.


Aanvang van het concert: 20:30u

Rispique – BOVENZAAL “DE VALK”, GROTE MARKT 27, LIER
Meer info:  info@ripspique.be
Alle info op: http://www.ripspique.be

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, vinden plaats op onze vertrouwde locatie:  bovenzaal “De Valk“, Grote Markt 27 te Lier en beginnen om 20u30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  –  Zie praktische info.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.