Flemish Folk Caravan en achteraf Baleynbal door leerlingen muziekacademie in Sint-Niklaas

zaterdag 23/02/2019
20:00

De Flemish Folk Caravan verovert wereldwijd het hart van menig folkfanaat, met het imago van een stoere rockband waarin een drummer en bassist overbodig zijn. Een bigband in folkversie!

Met saxen, draailier, doedelzak, accordeons, viool, gitaar en contrabas geven ze u een rondleiding in onze hedendaagse rootsmuziek. Muziek met een been in de traditie en een ander in 2018, met al zijn invloeden.

De Karavaan, bestaande uit de groepen Wör en Trio Dhoore, presenteert ons een boeiend avondvullend programma met folkmuziek als muzikale rode draad. Een verschillend repertoire maar eenzelfde drijfveer: Vlaamse folk op de wereldkaart zetten met een nieuwe sound waar jong en oud helemaal op los gaan.

Eerder streek dit project al neer in o.a. Londen (Cecil Sharp House) en Manchester (English Folk Expo) en werd er zeer warm onthaald.

De Flemish Folk Caravan is een concept van Folkforum Vlaanderen, een organisatie die de folkscene wil promoten.

Een YouTubefilmpje?

Na het concert kan je eindelijk de beentjes strekken op een gratis Baleynbal gespeeld door de folkleerlingen van SAMWD Sint-Niklaas. En dit vanaf 22u30 in De Foyer!

Inkom leden € 12 / niet-leden € 15

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1
9100 Sint-Niklaas

Deuren open om 19u30

Leerlingen SAMWD Sint-Niklaas // baleynbal in De Foyer

zaterdag 23 februari – 22u30

Na het concert van superproject Flemish Folk Caravan in de Stadsschouwburg gaat ons folkfeestje nog even door met een gratis Baleynbal in De Foyer. De leerlingen van de folkafdeling SAMWD Sint-Niklaas spelen namelijk ten dans!

​Inkom gratis
Reserveren is niet nodig

Plaats:
De Foyer (Stadsschouwburg)
Paul Snoekstraat 1
9100 Sint-Niklaas

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.