Folgazan in Boechout

zaterdag 18/11/2017
20:15

Folgazán is een poppy folkband die ver buiten de lijnen van de traditionele folkmuziek kleurt. Met een ruime bezetting waarin naast fluit, viool en piano ook nadrukkelijk plaats is voor gitaren en drums mengen ze moeiteloos elementen uit de hedendaagse pop en rock met typische folk- en jazzy invloeden.

Folgazán varieert op het podium in het Nederlands met poppy folksongs, aanstekelijke dansdeuntjes en tere melodietjes met een jazzy folk-touch. De stemmen van de leading ladies Ruuth en Hanne blenden hemels en zijn het handelsmerk van de typische meerstemmige Folgazánsound. Via 16 Nederlandstalige videoclips met livemuziek flitsen Folgazán en Yves Bondue (o.a. songman in War Horse) het publiek naar het dodelijke Belgische front en het grimmige Etappengebied: waanzin, angst, verdriet, moedeloosheid en verbittering maar ook hoop,opoffering, moed en humor zijn de sleutelwoorden in deze rollercoaster van emoties over de Eerste Wereldoorlog.

Meer info: http://www.folgazan.eu http://www.facebook.com/Werkgroep-WapenstilstandBoechout.
Na afloop biedt de gemeente een receptie aan met fairtradedrankjes.

Waar
Zaal Theater Vooruit
Sint Bavoplein 17, 2530 Boechout 51.1588284 – 4.4913203

Wanneer
18/11 om 20:15

Organisatie
Werkgroep Wapenstilstand

Prijs
€ 5.0

Reservatie
http://www.ticketgang.be/eventFrameSale.php?evt=45121
http://www.boechout.be/vooruit


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.