Folk Ensemble van de Academie Borgerhout in Borgerhout

vrijdag 31/01/2014
19:30

Beste vrienden,

Zin in een volkse feest? Hierbij een update aan de activiteiten van het Folk Ensemble van de Academie Borgerhout.
Je kunt ze aan het werk horen:

-Op vrijdagavond 31 januari vanaf 19:30, in de Academie Borgerhout (Collegelaan 3-5, 2140 B’hout)
Tijdens het “Winter Festival” van de Academie ( een avond met diverse optredens in verschillende lokalen) houdt het Folk Ensemble een Ierse Pub open — spijs, drank (natuurlijk mag Guinness er niet ontbreken!) en live muziek –informeel en ongedwongen. Toegang gratis.

-Op zaterdag 22 februari tussen 11-13u, in de feestzaal van het MAS. (9de verdiep, met prachtige uitzicht!)
Tijdens de Dag van het DKO (“Kunst Boven Water”) brengt het ensemble zeemansliederen, en andere engelstalige folk.
(inkom 5 eur, -6j gratis – geeft toegang tot alle concerten van de Dag vh DKO. zie http://www.stedelijkonderwijs.be/kunstbovenwater voor meer informatie.)

-Op vrijdag 14 maart op 20u, in ‘t Werkhuys (Zegelstraat13, 2140 Borgerhout)
Een avond Engelse Contredans! danslieding Philippe Callens. Kom dansen en genieten van dit jaarlijkse traditie. (inkom 8 eur)

en last-but-not-least,
Op zaterdagavond 17 mei, in Den Beulebak (Sint-Nicholasplaats 10, 2000 Antwerpen)
Eind-concert van het jaar voor het ensemble in de super-gezellige Den Beulebak! Kom vroeg en geniet van Irish Stew en Guinness. Aanvangsuur en inkom nog niet bepaald – wordt
gecommuniceerd.

En nog iets om zeker in de agenda te zetten:
Dit jaar sponsort het Folk Ensemble en de Academie Borgerhout een bezoek van twee Ierse ras-muzikanten, John Sivna en Harry Long. Die komen op zaterdag, 26 april een lezing-demonstratie geven in de Academie, en s’avonds een niet-te-missen concert in Den Beulebak! Meer informatie zal volgen, of je kunt mij altijd contacteren met vragen.

Meer info: Ellen Delahanty


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.