Folk in ’t Stad: Trio Empreintes (Bretagne) in Den Beulebak

4 oktober 2012

De professionele muzikanten van Trio Empreintes kunnen gerekend worden tot de crème de la crème van de Bretoense muziek. Zij zullen het publiek verrassen met hun sprankelende virtuositeit en samenspel van zang, fluit en gitaar.

De muzikale carrières van zangeres Marthe Vassallo, fluitist Jean Michel Veillon en gitarist Gilles Le Bigot (ook los van dit trio) zijn te breed en divers om op te noemen.
Zij zullen, naast de vertolking van de instrumentale Bretoense (dans)muziek op hoog niveau waar ze garant voor staan, de luisteraars op een prettige manier verrassen met prachtige liederen uit de Bretoense cultuur.

Inkom:
leden: €9
niet-leden: €10
(vroegboekactie: leden: 8€, niet-leden: 9€)

Lidkaart Folk in ’t Stad 2012: €4
Hiermee mag je in 2012 gratis binnen op al onze jams, op alle concerten op de 3e zondag van de maand en krijg je €1 korting op de andere concerten en op de bals. Een lidkaart is te verkrijgen op alle activiteiten van Folk in ’t Stad.

Waar:
Den Beulebak, Sint-Nicolaasplaats 10, 2000 Antwerpen (Bereikbaarheid)

Meer info:
http://www.denbeulebak.be

Vroegboekactie:

Voor de concerten van Trio Empreintes, Duo Leemans-Driessens en A la Rum bij Folk in ’t Stad ontvangt u €1 korting indien u reserveert tot ten laatste 2 weken voor het concert.
Duoactie: Reserveer zowel voor Trio Empreintes en Leemans-Driessens en u ontvangt nog €1 extra korting!

Reserveren kan op alle Folk in’t Stad activiteiten aan de inkom of door het bedrag over te maken op de rekening van Folk in ’t Stad met als mededeling uw naam, aantal tickets en de naam van het concert.

gegevens Folk in ’t Stad:
vzw Den Beulebak
Sint-Nicolaasplaats 10
2000 Antwerpen

Rekeningnummer: 320 0414505 94
of
IBAN: BE87 3200 4145 0594
BIC: BBRU BE BB