Folk in’t Gruun met Aghoea! en Flera Nyckelharpas B (vanaf 14u)

zaterdag 19/08/2017
17:00

FOLK IN’T GRUUN
za 19/8 van 14 tot 23 uur

Flera Nyckelharpas B
om 17 uur

Een jonge groep met al wat levenservaring. Vier nyckelharpaspelers (toetsharp) hebben elkaar gevonden en brengen hoofdzakelijk Scandinavische en Vlaamse folkmuziek en hier en daar wat andere Europese nummers, soms verrijkt met een klassiek tintje.

Aghoea!
om 20 uur

Na twaalf jaar is er geen Folk in ‘t Gruun meer. Om de pijn wat te verzachten, zetten de Folkintgruuners de groep Aghoea! op het podium van Schoten Bad. Trommelfluit richtte dit balorkest op om hun World Fife & Drum Festival financieel te ondersteunen. Ze brengen een avondvullend en gevarieerd baloptreden, gebracht door een selectie van muzikanten die al veel jaren hun sporen verdienden bij groepen zoals Follia, Kadril en Twalseree.

Bierproeverij De Vierkante Meter
van 14 tot 20 uur

Thuisbrouwerij De Vierkante Meter is de jonge hobbybrouwerij van Schotenaar Ken Naessens. Zijn motto is: “Proeven is de boodschap en liefst zoveel mogelijk”. En dat gaan we doen. Naast het Lekske Tripel en Donker kan je op Schoten Bad proeven van Nen aaP, het Kamerotje en het Mateke.

Schoten Bad, Havenplein, Schoten

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.