Folkbal | Dansinitiatie, optredens Spollek en Naragonia in Oud-Turnhout

zaterdag 8/10/2016
20:00

Het Folkbal ten voordele van Move For Parkinson start om 20u met een dansinitiatie.Vanaf 21u spelen NARAGONIA DUO en SPOLLEK ten dans.

Steenweg op Mol 3, 2360 Oud-Turnhout

za 08/10/16 om 20:00

€ 6 (Basisprijs: € 6; Abonnement: € 6; Jongeren: € 6)

Reservatie: of (0)14 46 22 27

http://www.oud-turnhout.be/oc_de_djoelen

Met het Naragonia Duo is energieke, eigenzinnige en vlot dansbare folkmuziek verzekerd. Dit onafscheidelijk duo voelt elkaar muzikaal perfect aan: Pascale met haar verfijnd viool- en diatonisch accordeonspel en Toon op Franse doedelzak, diatonische accordeon, fluiten, klarinet en sax.

Spollek, een kwartet uit de Kempen, ontstond op een nostalgisch moment waarin herinneringen werden opgehaald uit de tijd dat de volksdans nog onderdeel uitmaakte van de wekelijkse bijeenkomsten van de jeugdbeweging. Al snel werd er gedanst op de tonen van ‘Bal in de straat’ en ‘de Waterdans’. De groep evolueerde snel en breidde het repertoire uit met de ondertussen razend populair geworden ‘boombal’-dansen.

http://www.naragonia.com

http://www.spollek.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.