Folkdans en folkjam in het Rivierenhof in Deurne (gratis, om 14u)

zondag 20/08/2017
14:00

Op zomerse zondagen tovert de Zomer van Antwerpen het Provinciaal Groendomein Rivierenhof om tot een creatieve plek vol dans, muziek, sport en spel.

Choreograaf Koen De Preter nodigt je uit om je kunsten te tonen en plezier te maken. Kom met je muziekgroepje langs en speel het concert van je leven op de Do It Yourself Stage: plug in and play! Wil je liever je danskunsten oefenen of je pilatesmatje bovenhalen? Er is plaats zat! Ook deze keer zijn er talloze gratis workshops, van acro-contactyoga tot zwerkbal. Verder zijn er miniconcerten en pop-upperformances van dansers en theatermakers. Je kan spelmateriaal lenen, en ook de parkpiano staat er weer. Elke zondag in augustus in het Rivierenhof.

Op zondag 20 augustus begeleidt het Volksorkest van Muziekatelier Ward De Beer de dansinitiatie en de folkjam. Allez circulez! Allen daarheen!

Meer info over het concept
Meer info over Muziekatelier Ward De Beer


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.