Folkfestival Na Fir Bolg in Vorselaar

vrijdag 2/07/2010
zaterdag 3/07/2010
zondag 4/07/2010

Na Fir Bolg: 2-3-4 juli 2010 – Festivalwei Sassenhout Vorselaar

 vrijdag 02/07/2010 – zondag, 04/07/2010 – (Concertmelding)

Helaba, Hier zijn we er dan mee, de affiche is rond, de tickets kunnen besteld worden!! Na fir Bolg 2010 is een feit met:

Vrijdag 2 juli:
Boombal de luxe met Sakura, Spi et la Gaudriole en Beatball. In de pub spelen die dag Ars Vivendi, de ultieme comeback van het legendarische KLAVER, rock’n’roll met The Baboons en Mark Foggo and his skasters. Afsluiten doen we met dj Klesie.

Zaterdag 3 juli:
The Levellers, Jamie Clarke’s perfect, Black Tartan Clan, Sens Unique, The Love Pumps, Piepklein, Woodfever, Broes en The Bray Cubs

Zondag 4 juli:
Willem Vermandere, Cluricauns, Jan De Wilde, Harmonie Vorselaar, Crumb, Steve Bailey XL, Hans Mortelmans en groep en Jan Vandenbon

Alle info op http://www.nafirbolg.be . Weekendtickets voor 30 euro (geen reservatiekosten meer, tickets niet meer via ticket4u (miserie genoeg mee gehad) maar via http://www.edma.be  !!

Dagtickets ook verkrijgbaar (8 euro voor vrijdag, 20 euro voor zaterdag of zondag)

http://www.nafirbolg.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.